Vlad Stan sustine la Ronewmedia workshop-ul Entrepreneurship and technology hubs. Invitat Ed J Frank, de la Bootcamp Ventures

Pe 10 noiembrie, la Crystal Ballroom & Events, in cadrul Ronewmedia Working Day, Vlad Stan vorbeste despre start-up-urile din tehnologie si cum pot ajunge acestea in atentia investitorilor interesati de online si IT&C.

Cu peste 11 ani experienta in antreprenoriat, implicat in lansarea a mai mult de 20 de proiecte online si, printre altele, fondator al fondului de investitii SeedMoney si al clubului de afaceri BucharestHubb, ambele dedicate antreprenorilor din zona digitala, Vlad Stan il va avea drept invitat la workshop-ul sau, Entrepreneurship and technology hubs, pe Ed J Frank de la Bootcamp Ventures.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated