BrandTailors semneaza rebrandingul Monsena, companie de produse si servicii in constructii

Dupa relansarea site-ului monsena.ro in octombrie 2010, BrandTailors a finalizat rebrandingul companiei Monsena, companie de servicii B2B specializata in furnizarea, proiectarea, procesare si implementarea solutiilor de acoperisuri faltuite si fatade ventilate.

Brief-ul inaintat la sfarsitul anului 2009 de catre Monsena a avut cerinta centrala de a improspata grafic website-ul corporate, monsena.ro. In urma unei serii de interviuri realizate de BrandTailors cu cele doua categorii de audienta ale companiei, arhitectii si constructorii, a reiesit faptul ca ineficacitatea website-ului era cauzata de lipsa unei viziuni corporatiste convingatoare. Astfel, Monsena si BrandTailors au decis derularea unui proces de rebranding "care sa defineasca premisele favorabile dezvoltarii Monsena intr-un brand unic pe piata produselor si serviciilor de constructii", conform comunicatului BrandTailors.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

SectiuneRelated