Angelos Coursoumis, CEO DDB Bucharest, le multumeste Mirelei Angelescu si lui Theodor Sandu pentru cresterea agentiei din ultimii 2 ani

Un comunicat DDB anunta ca, de la 1 ianuarie 2011, Mirela Angelescu si Theodor Sandu parasesc agentia DDB pentru a-si urmari un plan mai vechi: acela de a calatori prin lume. Intrebati daca au de gand sa renunte definitiv la publicitate, Mirela si Theodor au declarat pentru IQads ca nu au de gand sa schimbe domeniul de activitate, ci ca e vorba doar de un an sabatic.

"Sunt prea infestat de acest microb pentru a ma gandi ca as putea renunta la publicitate. Calatoria e doar o pauza pe care ne-o dorim de ceva vreme" spune Theodor.

"Si pentru mine publicitatea ramane ceea ce vreau sa fac pe termen lung. Inca ma bucur cand vorbim despre idei, despre campanii, inca ma bucur cand vad campanii frumoase, inca ii invidiez pe cei care le fac. Cat timp bucuria si invidia sunt aici, o sa fiu si eu aici" declara Mirela.

Indatoririle Mirelei Angelescu, Managing Director al DDB Bucharest (din septembrie 2008 pana pe 31 decembrie 2010) vor fi preluate de Angelos Coursoumis (CEO, DDB Bucharest), iar functia de Creative Director, ocupata de Theodor Sandu (din noiembrie 2008 pana pe 31 decembrie 2010) ii va reveni Corinei Bacanu, care este Head of Copy la DDB din octombrie 2008.

Angelos Coursoumis, CEO, declara in acelasi comunicat: “Mirela si Theodor au imbratisat valorile noastre si au contribuit la cresterea noastra in ultimii doi ani. Le dorim drum bun in noua calatorie a vietii lor! La DDB, incurajam talentul in beneficiul oamenilor nostri si al brandurilor de care avem grija. Ne vom folosi de toate resursele pe care le avem la dispozitie pentru a ne dezvolta si mai mult, oferind servicii complete, de calitate, pentru toate brandurile si clientii nostri”.

Cum s-au hotarat Mirela si Theodor sa-si ia un an sabatic, care este traseul ales si cum l-au stabilit puteti afla din acest interviu acordat IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related