Primul festival de Arta Digitala din Romania, Print Art Fest (PAF) se lanseaza in Garajul McCann

UPDATE:
Intr-un comunicat de presa emis de McCann Erickson pe 20 dec., Ionut Cojocaru “Lutzu” (Senior Art Director McCann Erickson si reponsabil cu organizarea evenimentului, alaturi de Alexu Toader si Alexandra Mocanu, manageri Atelierul de Productie) declara: "Cred ca toti ne-am trasat o granita intre arta clasica si cea moderna, insa nu cred ca aceasta exista cu adevarat. Atat timp cat mesajul pe care-l transmite constituie un demers artistic in sine, conteaza mai putin tehnica si suportul pe care este realizata o lucrare de arta. Niciodata nu m-am uitat la o lucrare cu lupa sa vad daca e ulei pe panza, pastel, colaj sau tehnica mixta, ci am cautat sa vad daca exista o conexiune intre noi, daca-mi transmite ceva sau nu. E exact ca un flirt: daca iti place, incepe sa te intereseze, incepi sa te uiti mai atent, daca nu, pleci mai departe. Ideal e sa fie dragoste la prima vedere. Nu mai e mult pana vom vedea primul muzeu de arta contemporana deschis online si primele simeze pe Facebook, de fapt daca ma gandesc mai bine, s-ar putea chiar sa se fi intamplat deja toate lucrurile astea".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related