UP THE WALLS cu Lamisil de la Novartis

Conceptul creativ global intitulat "Up the walls", dezvoltat de Healthy People Germania (parte a Grey Worldwide), se bazeaza pe o comunicare directa si memorabila a simptomelor bolii si a beneficiilor produsului.

In Romania, campania de comunicare a fost adaptata impreuna cu HNC - the Advertising Supermarket, fiind precedata de un studiu de piata necesar in vederea estimarii incidentei bolii.
Strategia de media a fost dezvoltata de catre Media Direction, agentia de media care se ocupa de intreg portofoliul Novartis Consumer Health. Pro TV, Acasa TV si MTV sunt statiile TV pe care puteti urmari spotul "Up the walls" in cele 2 variante (25" si 10") - varianta de 25 sec o puteti urmari aici. Macheta de presa va aparea in publicatii precum: "Avantaje", "Tonica"/ "Farmacia Ta" si "Sana".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related