Media Direction si Vel Pitar: media proaspata si paine cu vizibilitate

Media Direction a fost desemnata agentia ce se va ocupa cu derularea activitatilor de media ale companiei Vel Pitar pentru urmatoarea perioada. Licitatia a avut loc in luna septembrie, fiind prezente agentii ca Initiative Media, Starcom, Tempo, Grey sau Odyssey. Serviciile Media Direction vor include planificare strategica de campanii si achizitie de spatiu media, monitorizare si cercetare.

Echipa care va coordona activitatea de media a cunoscutei companii este alcatuita din Razvan Mircea, Director National de marketing in cadrul Vel Pitar si din partea Media Direction: Catalin Gaitanaru - Account Coordinator si Ramona Moise - Media Planner.
"Am ales sa mergem alaturi de Media Direction pentru ca ne-au demonstrat abilitatile lor de a gestiona si de a implini nevoile noastre de vizibilitate intr-un mediu destul de dificil. In conditiile in care Vel Pitar isi dezvolta portofoliul de produse premium- prin lansarea gamei de rulade si minirulade Roll4ever si Alma Dolce si printr-un produs inovativ, baghetele French Rolls precoapte- parteneriatul cu o agentia media era mai mult decat o necesitate", spune Razvan Mircea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related