New Yorker lanseaza spotul TV "The Dress"

New Yorker lanseaza spotul TV "The Dress"

"The Dress" este al 9-lea spot realizat pe baza ideilor angajatilor companiei de fashion New Yorker si va rula in cinematografe si la posturi de televiziune din mai multe tari, inclusiv in Romania, informeaza un comunicat din partea Grey.

Spotul arata 2 femei care au in comun pasiunea pentru moda New Yorker, fiind dispuse la orice pentru a obtine o anumita rochie. Filmarile au avut loc in Spania, la Tudela.

S-a nascut un material superb care subliniaza sloganul nostru 'Dress for the Moment' cu creativitate si doza potrivita de umor negru. Am avut o echipa foarte buna care a reusit sa implementeze perfect limbajul nostru corporate”, a declarat Volker Putzmann (Director de Marketing, New Yorker).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related