First Bank lansează cea mai curajoasă promoție a zilei: “De Halloween, sperie-ți banca!” semnată Cheil |Centrade

First Bank lansează cea mai curajoasă promoție a zilei: “De Halloween, sperie-ți banca!” semnată Cheil |Centrade

Cheil|Centrade, hub-ul pentru sud estul Europei al rețelei Cheil Worldwide, desemnată drept partener strategic de comunicare al First Bank, a dezvoltat o promoție de Halloween out-of-the-box în cadrul noii platforme de brand “Primul care face diferența.”

Campania invită clienții băncilor concurente să aplice pentru Creditul de Oriunde de la First Bank, chiar și din fața băncii lor. Cei care vor accepta provocarea „Sperie-ți banca!” pot accesa un credit de nevoie personale cu o dobândă înfricoșător de atrăgătoare, începând cu doar 6,66% pe perioada promoției.

 

Tot ce au de făcut este să intre pe firstbank.ro/videobanking într-un call video live cu un operator First Bank. Pot obține astfel simplu și rapid un credit de nevoi personale în lei, la una dintre cele mai bune dobânzi din piață. Oferta poate fi accesată și în toată rețeaua de sucursale First Bank, de către clienți și non-clienți ai băncii.

„Se pare că Halloween-ul a fost inventat de către celți, dar americanii l-au făcut cu adevărat fun peste tot în lume. Inspirați de acest lucru, ne-am gândit să oferim pieței un plus de creativitate în spiritul jucăuș al acestei sărbători americane pentru unul dintre produsele noastre de top – Creditul de Oriunde” explică Viorel Ruse (Marketing and Communication Director la First Bank).

 

“Ideea a fost implementată la fel de fulgerător cum a fost aprobată de către echipa curajoasă de la client, și le mulțumim și pe această cale prietenilor de la Cyclops Film că ne-au ajutat să ne mișcăm înfricoșător de bine” completează Mihai Gongu (Executive Creative Director Cheil | Centrade).

 

„Tot ce pot să spun e că le urăm celor de la Credite de la First Bank un Halloween horror de busy, așa cum a fost și săptămâna noastrăglumește malefic Carmen Miruță (Client Service Director Cheil | Centrade).

 

First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii financiare clienților persoane fizice, persoane juridice și întreprinderi mici și mijlocii. First Bank are sediul la București și operează prin intermediul a 61 de sucursale, având peste 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați . Call Center First Bank - 021 303 69 69.

Credits:

First Bank:
Director Marketing & Comunicare: Viorel Ruse
Specialist Senior Marketing: Mihai Tănase
Marketing Specialist Insights & Social Media: Daniela Baraitaru
Marketing Specialist: Alina Petcu
BTL & Producție: Mihai Terecoasă
Senior PR & CSR Specialist: Cristina Drașovean-Oniceanu

Agenție de creație: Cheil | Centrade
Art Director: Ana-Ramona Tanasă
Copywriter: Alexandru Iliescu
Group Creative Director: Roxana Niță
Executive Creative Director: Mihai Gongu
AV Director: Monica Garbur
Client Services Director: Carmen Miruță
Account Director: Bianca Cauc-Bitu
Sr. Account Executive: Andreea Predoiu
DTP: Dan Butoi

Casa de producție: Cyclops Film
Regizor: Marius Bucur, Tudor Lucaciu
DOP: Tudor Lucaciu
Producător: Marius Bucur
Videographer: Adi Bulboacă

Post producție video: Chainsaw Europe:
Editor imagine: Mircea Lăcătuș

Agenție de media: OMD
Senior Media Manager: Elena Munteanu
Digital Manager: Maria Tanasoff

Agentia de PR: DC Communication
Co-Managing Partner & Founder: Crenguta Roșu
Project Coordinator: Yvette Mihai

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related