[On the move] Cristina Mazilu coordoneaza divizia digitala a GolinHarris Bucuresti in calitate de Social Media Manager

Incepand cu aceasta luna, Cristina Mazilu este Social Media Manager la GolinHarris Bucuresti, informeaza un comunicat al agentiei. Responsabilitatile sale vor include crearea si implementarea strategiilor de comunicare in online si dezvoltarea diviziei digitale a agentiei GolinHarris Bucuresti.

Cristina Mazilu a absolvit cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Media Bucuresti si are o experienta de 7 ani in jurnalism. Si-a inceput cariera la radio si apoi a colaborat cu Media&Advertising, Ziarul Financiar, Gandul si Mediafax. Pana in luna februarie a acestui an a fost editor-in-chief la BBC Good Food. In urma cu doi ani a creat blogul de experimente in bucatarie chez.mazilique.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related