Eveniment gratuit pentru pasionații de online și digital. Cristian China Birta, blogger și antreprenor 2.0, și Cristian Florea, blogger și Social Media Manager, vin la SocialPedia 10

Eveniment gratuit pentru pasionații de online și digital. Cristian China Birta, blogger și antreprenor 2.0, și Cristian Florea, blogger și Social Media Manager, vin la SocialPedia 10

SocialPedia este un proiect educativ pentru pasionații de digital, dezvoltat de Sabina Cornovac și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

Ediția a zecea a SocialPedia are loc pe 12 iunie 2019, la ora 19:00, la Artist Cafe din București, și îi are ca invitați pe Cristian China Birta, blogger și antreprenor 2.0, și Cristian Florea, blogger și Social Media Manager.

Cei doi vor avea o  o discuție despre Linkedin și comunicarea B2B. La nivel internațional, dar mai ales în România.

Cu 610 milioane de utilizatori la nivel mondial, dintre care doar 3 milioane creează conținut săptămânal, posibilitățile de creștere și promovare pe această platformă sunt enorme. În special pentru că 80% dintre lead-urile din sectorul B2B vin de pe Linkedin, conform marketerilor.  

Într-o lume în care social media este cel mai important, rapid și eficient instrument de comunicare pe care brandurile îl au la îndemână pentru a ajunge la comunitățile relevante, SocialPedia aduce două ore de discuții sincere despre tot ce reprezintă munca din spatele postărilor din mediul online. Acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Înscrierile sunt gratuite și se fac online. 

Blogger și antreprenor 2.0, Cristian China Birta scrie de 13 ani pe blogul său cristianchinabirta.ro. A publicat peste 13.000 de articole în acest timp. A organizat în cei 10 ani de activitate peste 300 de campanii cu şi pentru bloggeri. În acelaşi timp, a participat ca blogger la peste 200 de campanii. A ţinut peste 100 de cursuri de social media la solicitarea companiilor şi agenţiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente în care subiectul principal a fost social media şi comunicarea digitală. Iar din 2013 este asociat în agenţia digitală Kooperativa 2.0.

Cristian Florea este blogger la cristianflorea.ro de peste 10 ani. A fondat proiectul #casastiti, câștigător la Webstock Awards la categoria Utility. Ocupă poziția de Social Media Manager la Kooperativa 2.0 unde a organizat și coordonat peste 200 de campanii online.

 

Sponsor principal: ANSWEAR
Parteneri media: IQads, SMARK, IQool
Locație: Diverta Lipscani, la Artist Cafe, Strada Lipscani 30-34, etajul 2
Fotograf oficial: Bogdan Zop

  

 

De peste 11 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe sabinacornovac.ro și este creatoarea comunității #SocialPedia pe Facebook.

 

Cu peste 11 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia Stănescu crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related