Specialisti din Marea Britanie, Belgia, Polonia si Romania vorbesc despre publicitate, planificare media si comunicare online la Digital Marketing Forum 2011

La conferintele si seminariile de la a 5-a editie Digital Marketing Forum vor participa specialisti in comunicare online, publicitate si strategie media din Romania, dar si din Marea Britanie, Belgia sau Polonia, informeaza un comunicat al organizatorului Evensys. Evenimentul va avea loc intre 22 si 23 februarie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti.

Prima zi va include patru sesiuni de conferinte in cadrul carora se va discuta despre noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online, solutii pentru cele mai frecvente provocari in marketingul digital si tactici pentru construirea unei strategii de promovare in social media, potrivit site-ului www.digitalforum.ro. Vor participa Alexandra Mecklenburg (Business Partner& Global Brand Director la OgilvyInteractive Londra), Steffen Thejll-Moller (specialist in strategie online si Associate Director la Fleishman Hillard Bruxelles), Emma Searles (Activation Director MEC Global), Filip Pieczynski (vice-presedinte Gemius SA Polonia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related