Ultimele zile de inscriere la Digital Marketing Forum

26 februarie este ultima zi in care cei interesati se mai pot inscrie la Digital Marketing Forum, singurul eveniment dedicat marketingului mobil si online din Romania. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu OgilvyOne, Adobe, Lipton, Beko, Pepsi si Thinkdigital si va avea loc pe data de 27 februarie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul se bucura de participarea a 10 invitati internationali, specialisti de talie mondiala si europeana in materie de marketing, branding si new media. Printre acestia se numara Alexander Schoenfeld, Creative Director Landor Hamburg, Filip Pieczynski, Gemius Poland, Alain Heureux, presedinte IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Thinkdigital Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated