Peste 400 de persoane au participat la Digital Marketing Forum!

Digital Marketing Forum, primul eveniment dedicat marketingului online si mobil, s-a bucurat de prezenta a 420 de persoane pe parcursul intregii zile de desfasurare. Evenimentul a avut loc pe data de 27 februarie, a fost organizat de Evensys in colaborare cu OgilvyOne, Adobe, Pepsi, Lipton, Beko si Thinkdigital si a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Plaza.

In cadrul Digital Marketing Forum au sustinut prezentari 10 invitati internationali, specialisti de renume in branding, marketing si new media, profesionisti de talie mondiala in domeniul comunicarii. Printre acestia se numara Alexander Schoenfeld, Creative Director Landor Hamburg, Filip Pieczynski, Gemius Poland sau Alain Heureux, presedinte IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Thinkdigital Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related