10 specialisti europeni de renume vin la Digital Marketing Forum 2008

Pe data de 27 februarie va avea loc a doua editie a evenimentului Digital Marketing Forum, singurul eveniment dedicat marketingului online si mobil din Romania. Evenimentul se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni 10 profesionisti internationali in new media, marketing digital si branding.

Invitat special in cadrul evenimentului este Wim Vermulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group, care vine cu 18 ani de experienta in publicitate, marketing si Internet. Wim va sustine o prezentare in cadrul primei sesiuni Digital Marketing Forum, sesiune care va fi dedicata evolutiei marketingului sub influenta noilor media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related