10 specialisti europeni de renume vin la Digital Marketing Forum 2008

Pe data de 27 februarie va avea loc a doua editie a evenimentului Digital Marketing Forum, singurul eveniment dedicat marketingului online si mobil din Romania. Evenimentul se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni 10 profesionisti internationali in new media, marketing digital si branding.

Invitat special in cadrul evenimentului este Wim Vermulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group, care vine cu 18 ani de experienta in publicitate, marketing si Internet. Wim va sustine o prezentare in cadrul primei sesiuni Digital Marketing Forum, sesiune care va fi dedicata evolutiei marketingului sub influenta noilor media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated