Din 2011, utilizatorii COSMOTE primesc gratuit prin SMS notificari din contul lor de Twitter

Incepand de astazi, utilizatorii COSMOTE Romania vor putea primi, in mod gratuit, mesaje de pe contul de Twitter prin SMS, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie.

Clientii COSMOTE pot seta intervale de timp la care sa primeasca gratuit alerte prin SMS cu Tweet-urile postate de cei pe care ii urmaresc, si pot trimite, la randul lor, Tweet-uri prin serviciul SMS, la costul de 0.05 EUR+TVA/SMS. Platforma de micro-blogging poate fi accesata si prin serviciul web’n’walk sau traficul de date.

„Twitter s-a transformat intr-un mediu de comunicare relevant pentru utilizatorii COSMOTE, de aceea am decis sa le usuram experienta abordarii social media cu un produs de mesagerie care le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a primi alerte Twitter, gratuit. Deoarece utilizatorii romani de Twitter sunt foarte influenti in domeniile lor de activitate, familiarizati cu tehnologiile si buni comunicatori, am lansat acest nou serviciu pentru a completa experienta de utilizare a internetului pe mobil”, declara Gabriel Ionita (Senior Manager, Product&Services Development COSMOTE Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related