S-a lansat PUBLYO, companie de consultanta si strategie dedicata exclusiv producatorilor de continut digital

Dragos Stanca a lansat astazi in cadrul “Zilelor BIZ” PUBLYO, o companie care asigura solutii tehnologice si know-how exclusiv clientilor ce urmaresc dezvoltarea de proiecte in domeniul publishing-ului online.

PUBLYO se adreseaza atat pietei din Romania, cat si celei globale, fiind fondata de Dragos Stanca alaturi de compania germana 101 Worldwide, condusa de Joerg Springer. Managementul proiectului este asigurat de Gabriel Ilie, CEO, si Florin Chetreanu, CTO, co-actionari

“Nu vrem sa fim inca una din sutele de mii de firme de web development de pe planeta, care fac de toate pentru toti, de la site-uri pentru magazinul din colt pana la mari portaluri. Dorim sa ne dezvoltam portofoliul de clienti si aria de competente exclusiv in cadrul unor proiecte la care, spunem noi, ne pricepem si care tin strict de continutul digital. De la branding la design, strategie comerciala si de pozitionare, pana la solutiile tehnologice si executia propriu-zisa a proiectului. Incercam sa ne implicam in proiect, nu doar sa executam un brief. Si nici sa fim doar consultanti, si sa le lasam munca altora”, a explicat Dragos Stanca, co-fondator PUBLYO, in cadrul evenimentului “Zilele BIZ”, unde a participat la o discutie dedicata antreprenoriatului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related