Temele abordate la Zilele Biz

In 19 noiembrie s-a incheiat inca o editie Zilele Biz (www.zilelebiz.ro) care a reunit comunitatea de afaceri din cele mai dinamice domenii de business din Romania.

Peste 1500 de manageri si antreprenori in cinci zile de conferinte cu prezentari spectaculase, vedete TV si antreprenori de top, lansari in premiera si aniversari istorice, traininguri specializate cu experti internationali, expozitii de fotografie, studii in exclusivitate si cateva zeci de speakeri al caror nivel a fost egalat cu brio de cel al audientei sunt doar cateva dintre highlighturile acestei editii a celui mai mare eveniment de afaceri din Romania, ZileleBiz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec sustine transformarea digitala a companiilor pe aproximativ 30 de piete, precum SUA, Canada, Marea Britanie,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related