Thinkdigital vinde "engagement ads" pe Facebook

Pe langa bine cunoscutele „social ads”, Thinkdigital ofera si unul dintre produsele cu cel mai mare impact pe Facebook, si anume asa-zisele “engagement ads”. Acestea reprezinta “reclame interactive” ce se manifesta sub mai multe forme, cum ar fi: Video commenting, Event ads, Like ad (inlocuieste Become a fan), Gift ad, Sampling ad, Poll ad.

Toate acestea se pot realiza doar prin intermediul reclamei care este afisata pe pagina personalizata a utilizatorului. In comparatie cu “social ads”, „engagement ads” permit utilizatorilor sa ramana pe pagina lor de Facebook pe timpul vizionarii, nefiind necesar sa deschida o alta fereastra pentru a viziona reclama.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Companii

SectiuneRelated