Thinkdigital vinde "engagement ads" pe Facebook

Pe langa bine cunoscutele „social ads”, Thinkdigital ofera si unul dintre produsele cu cel mai mare impact pe Facebook, si anume asa-zisele “engagement ads”. Acestea reprezinta “reclame interactive” ce se manifesta sub mai multe forme, cum ar fi: Video commenting, Event ads, Like ad (inlocuieste Become a fan), Gift ad, Sampling ad, Poll ad.

Toate acestea se pot realiza doar prin intermediul reclamei care este afisata pe pagina personalizata a utilizatorului. In comparatie cu “social ads”, „engagement ads” permit utilizatorilor sa ramana pe pagina lor de Facebook pe timpul vizionarii, nefiind necesar sa deschida o alta fereastra pentru a viziona reclama.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related