Httpool by Aleph susține Microsoft Advertising ca reprezentant al acestuia în întreaga Europă Centrală și de Est

Httpool by Aleph susține Microsoft Advertising ca reprezentant al acestuia în întreaga Europă Centrală și de Est

Httpool by Aleph, un ecosistem de experți digitali la nivel mondial, care conectează mii de advertiseri cu miliarde de consumatori, are plăcerea să anunțe că a fost selectat drept reprezentant de publicitate Microsoft în 23 de țări din Europa Centrală și de Est (CEE), precum și alte piețe europene*, pentru a dezvolta campanii de publicitate Microsoft Advertising.

Prin acest acord, în vigoare din 1 septembrie 2023, advertiserii și agențiile din regiune vor putea valorifica oferta principală a Httpool by Aleph, care combină soluțiile de publicitate digitală și cunoștințele experților din regiune, pentru a dezvolta campanii de publicitate Microsoft Advertising. Această colaborare permite Httpool by Aleph să ofere consumatorilor acces la motorul de căutare Bing al Microsoft, la rețelele de căutare și audiență Microsoft Advertising, precum și Microsoft Edge, creând experiențe diferențiate, de înaltă valoare atât pentru consumatori, cât și pentru advertiseri. Microsoft este în fruntea inovației, infuzând tehnologia generativă de inteligență artificială (generative AI) în platforma sa de publicitate pentru a debloca valoare pentru advertiseri.

Acest acord se bazează pe o relație existentă și de succes care a debutat la începutul acestui an în America Latină și Caraibe, cu excepția Braziliei. Pentru a crea oportunități de creștere pentru advertiserii și agențiile din întreaga lume, Httpool by Aleph a investit în echipele sale de vânzări și operaționale dedicate Microsoft, oferind clienților perspective personalizate asupra planificării media, strategiei de audiență și optimizării eficiente a campaniilor.

Httpool by Aleph valorifică experiența extinsă în industrie și pe platformă în CEE și restul Europei, pentru a se asigura că advertiserii și agențiile de publicitate dezvoltă și optimizează campanii digitale de impact și localizate. De asemenea, va facilita facturarea pe piețele locale în care operează prin intermediul soluției de plăți transfrontaliere, Aleph Payments, simplificând operațiunile pentru advertiseri și agenții.

Pe termen mediu, Httpool by Aleph intenționează să-și dezvolte echipele dedicate Microsoft în CEE și să creeze noi oportunități în regiune pentru a susține strategia sa globală de creștere. Colaborarea cu Microsoft va extinde, de asemenea, portofoliul Httpool by Aleph în Europa, creând oportunități de creștere pe termen lung pentru companie, oferind în același timp rezultate semnificative pentru advertiserii și agențiile sale pe platformele Microsoft.

„Microsoft Advertising este încântat să se angajeze în această colaborare extinsă de vânzări și marketing cu Httpool by Aleph în Europa Centrală și de Est și pe alte piețe europene selectate. Httpool by Aleph aduce o expertiză locală excepțională și un management al relațiilor care le va permite advertiserilor și agențiilor să se implice pe deplin cu platforma de publicitate Microsoft, ajungând la audiența noastră unică și în creștere, de peste un miliard de persoane pe Windows, Bing, Bing Chat, Xbox, Outlook, Microsoft Start și rețeaua noastră de editori terți.” a declarat Mark Richardson, vicepreședinte regional pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa și America Latină, Microsoft Advertising.

„Suntem încântați să ne extindem relația cu Microsoft Advertising și să le oferim clienților noștri din Europa Centrală și de Est și din alte piețe europene selectate oportunitatea de a crea campanii de impact în portofoliul de produse valoroase ale Microsoft, inclusiv pe noile sale inovații în inteligență artificială generativă. Acest lucru va crea pentru clienții noștri din regiune noi oportunități de intensificare a implicării cu proprii consumatori și generare de creștere sustenabilă.” a declarat Cătălina Bălășoiu, Managing Director Httpool by Aleph România.

Descoperiți ce este posibil: Microsoft Advertising vă conectează cu mai mult de un miliard de oameni în momentele potrivite de la serviciu și din viață. Cu peste 13 miliarde de căutări lunar, puterea Microsoft Advertising pe Windows și PC include aproape 700 de milioane de căutări lunar pe PC în întreaga lume, în peste 187 de piețe. În Europa, există aproximativ 3,1 miliarde de căutări pe lună, cu 170 de milioane de utilizatori de computere (PC) care caută în peste 45 de piețe. 

Httpool by Aleph, împreună cu extinderea globală a companiilor regionale ale Aleph, reprezintă platformele media digitale de top din CEE și peste 130 de țări din întreaga lume, susținând creșterea acestora și conducând la rezultate de afaceri pentru advertiseri. Ca o extensie a partenerilor noștri pe piețele noi și existente, angajăm echipe locale dedicate de profesioniști din industrie și experți pe platformă. Experții noștri lucrează aproape cu advertiserii, educându-i și ajutându-i în crearea și execuția campaniilor digitale.

Cu un set inovator de tehnologie proprietară, soluții de performanță și cunoștințe extinse de piață, împreună cu o soluție nelimitată de plată transfrontalieră și subscriere de credit, Httpool by Aleph le permite advertiserilor să se conecteze cu publicul în cele mai eficiente moduri, maximizând constant rentabilitatea investiției. Prin parteneriate și achiziții stabilite în rețelele noastre globale, suntem lideri în industrie, permițând advertiserilor să stabilească noi repere.

Cele mai importante platforme media și comunitare din lume, inclusiv Meta, Twitter, TikTok, Snapchat, Spotify, Reddit, Twitch, Brainly și altele, au ales Httpool by Aleph ca partener de vânzare de reclame desemnat în regiunile selectate. Mărcile Aleph reprezintă peste 45 de platforme globale majore în peste 130 de țări. Echipa noastră vorbește fluent peste 60 de limbi pentru a pune în funcțiune zeci de mii de campanii pe platforme globale. Găsim orice, de la publicitate în cei mai renumiți giganți ai rețelelor sociale din lume, până la plăți transfrontaliere în 49 de monede locale. Fiecare piață merită să fie cunoscută, să crească și, cu Aleph, poți accesa lumea.

* = Albania, Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă,  Estonia, Grecia, Ungaria, Islanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Muntenegru, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related