Stiri Media Grup, din Chisinau, lanseaza portalul Publika.md si televiziunea de stiri si afaceri Publika TV

O data cu inceperea emisiei televiziunii Publika TV in Chisinau, Stiri Media Grup, companie de presa din Republica Moldova, partenera a grupului Realitatea-Catavencu, lanseaza astazi, 7 aprilie, portalul video de stiri PUBLIKA.md.

Operatiunile au beneficiat de sustinerea Realitatea TV, in ceea ce priveste infiintarea canalului de televiziune, si de consilierea F5, pe parte de new media.

"PUBLIKA.md va fi un portal complex de stiri video care, deopotriva cu digitalizarea informatiilor oferite, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, de televiziunea Publika TV, va produce stiri si informatii proprii. Spre deosebire de portalul de stiri Unimedia.md care prezinta intreaga imagine a unui eveniment, PUBLIKA.md va fi un site de breaking news, eminamente video", a precizat Tudor Darie, project manager PUBLIKA.md si managing partner New Media Grup (companie detinuta majoritar de Stiri Media Grup).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related