Imobiliare.ro si X3 Studios lanseaza campania "Oferta Garantata"

Imobiliare.ro, alaturi de studioul de creatie X3 Studios, lanseaza campania "Oferta Garantata". Microsite-ul de promovare, www.oferta-garantata.ro, contine un joc denumit "O lume fara Oferta Garantata", joc care este de fapt partea centrala a campaniei.

Provocarea jocului este aceea de a-ti cumpara o casa. Pentru asta, utilizatorii trebuie sa treaca cu bine de toate etapele pe care le presupune o astfel de achizitie: cautarea casei in ziarul cu anunturi imobiliare, convorbirea telefonica cu proprietarul, drumul catre casa si "inspectia" casei.

In joc se face haz de necaz, redand intocmai chinul prin care treci cand incepi sa-ti cauti o locuinta in viata reala: in primul rand, trebuie sa te asiguri ca anuntul mai e valabil - probabilitate destul de mica. Apoi, pentru ca anuntul iti furnizeaza informatii minime si, de regula, foarte vagi, incerci sa "il tragi de limba" pe proprietar ca sa afli ce te interseaza de fapt despre locuinta in cauza. De cele mai multe ori, proprietarul te convinge sa mergi sa o vezi si tot de cele mai multe ori, cand ajungi acolo, descoperi cu totul altceva decat ce te asteptai. Concluzia si semnalul de alarma pe care il da jocul este ca ai pierdut timp si bani degeaba.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related