BitDefender lanseaza campania online "Geeky Love Tweets"

In luna indragostitilor, BitDefender lanseaza campania online "Geeky Love Tweets" care se adreseaza internautilor pasionati de tehnologie. Marele premiu al campaniei consta intr-o excursie in doi la Roma si o cina romantica.

Pentru a participa in campania "Geeky Love Tweets", concurentii trebuie sa trimita un mesaj original de dragoste in limba romana pe platforma Twitter catre #GeekyLove. Pentru a trimite mesajul, acestia trebuie sa aiba un cont valid de Twitter. Mesajele vor fi apoi extrase si afisate pe pagina www.bitdefender.ro/GeekyLove pe durata de desfasurare a campaniei.

Data limita de trimitere a mesajelor este 01 martie 2010, urmand ca un juriu format din Simona Tache, blogger, Alex Radescu, jurnalist si blogger, Dan Dragomir, blogger, Sorin Rusi, blogger, si Cristian China-Birta, blogger, sa le aleaga pe cele mai inventive. Decizia juriului va fi anuntata pe data de 02 martie 2010, atat pe www.bitdefender.ro/GeekyLove, cat si pe contul de Twitter BitDefender Romania, @BitDefenderRo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related