Kooperativa 2.0, reprezentată prin Cristian China-Birta, este noul membru al Consiliului Director IAB România

Kooperativa 2.0, reprezentată prin Cristian China-Birta, este noul membru al Consiliului Director IAB România

În urma votului exprimat în 17 iunie, Asociația IAB România a anunțat completarea Consiliului Director cu doi membri noi, consiliului alăturându-se Kooperativa 2.0, reprezentată prin Cristian China-Birta – Managing Partner și compania GroupM, reprezentată prin Alexandra Constantinescu – Head of Xaxis România.

Cristian China-Birta este unul dintre fondatorii agenției Kooperativa 2.0 care a fost înființată în anul 2012, având la bază o echipă de antreprenori cu o experiență de peste 10 ani în online. Kooperativa 2.0 este membru al celor mai importante asociații din domeniul publicității și comunicării din România, iar din anul 2020 este și membru a asociației IAB România.

De-a lungul anilor, agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0 a fost prezentă constant în topul celor mai vizibile Agenții Digitale în online potrivit Zelist Industries și în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii” conform Digital Report realizat de Revista Biz, iar în prezent reunește o echipă de peste 30 de specialiști în Social Media, PR și Marketing Digital. 

Pe lângă activitatea din cadrul agenției, Cristian China-Birta este și autorul celei mai recente cărți din România despre domeniul Influencer Marketing – Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?, un material care își propune să detalieze întregul parcurs al unei campanii cu influenceri și să ofere sfaturi concrete pentru o colaborare cât mai eficientă dintre aceștia și branduri.

Astfel, alăturarea Kooperativa 2.0 prin Cristian China-Birta în consiliul director al asociației reprezintă un nou pas către dezvoltarea industriei, aducând noi resurse care să ajute atât membrii asociației, cât și întreaga piață de publicitate online din România:

"Poziția asta mă forțează să fiu și mai ancorat în industria noastră, iar combinată cu experiența de peste 15 ani în marketing digital, sunt sigur că o să rezulte idei și proiecte interesante care să depășească normele.", Cristian China-Birta.

 

De asemenea, în cadrul întrunirii au fost prezentate și proiectele propuse până la finalul acestui an, dintre care: MIXX Awards 2021 – ediție aniversară de 10 ani, Certificarea în Influencer Marketing, Upgrade-ul ROADS, trei noi ediții DigiTalk, IAB Academy și replicarea studiului IAB Europe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related