Burger King, Initiative si eLowe vor incendia in premiera un website!

"Incendiul" va avea loc pe 10 decembrie pe www.razbunareacepei.ro. Actul "razbunator" face parte din campania Angry Weeks, dezvoltata de Initiative si eLowe, cu sustinerea Lowe PR. Lansata pe 16 octombrie, campania promoveaza noile produse Angry Whopper si Angry Chicken si este o continuare a povestii spuse de spotul TV.

Campania Angry Weeks este declinata in TV, OOH si pe Internet si sustinuta printr-o componenta de PR, iar promovarea se face prin Google AdWords & AdSense si in social media - bloguri, Facebook & Hi5.

Platforma online a campaniei (www.razbunareacepei.ro), widget-ul "razbunator" si toate elementele de design poarta semnatura Initiative & eLowe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related