Gala RoNewMedia a premiat cele mai bune lucrari de web design si productie web tv din industria online romaneasca

In aceasta seara, incepand cu ora 19:00, la World Trade Center Bucuresti, in cadrul RoNewMedia 4.0, a avut loc Gala de decernare a RoWebDesign si RoWebTV Awards. Initiate de F5, cele doua competitii recompenseaza cele mai curajoase si eficiente lucrari in materie de design, respectiv productie video din web-ul autohton.

In cadrul RoWebTV Awards au fost disputate 4 premii de popularitate si alte 4 premii acordate de juriu primului clasat din fiecare dintre categoriile: Site-uri video, Productii Web TV, Campanii video virale si de advertising si Prezentatori Web TV carismatici.

De asemenea, RoWebDesign Awards a oferit 3 trofee celor mai populare lucrari si 3 premii "Best of" din partea juriului pentru fiecare categorie din competitie "Design", "Originalitate" sau "Functionalitate"; precum si un premiu Best of RoWebDesign 2009 pentru lucrarea care insumeaza cel mai mare scor cumulat pe toate criteriile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related