In cadrul Digi Cafe VI s-a discutat despre succesul campaniilor de mobile marketing si tendintele din Mobile 2.0

Ieri, 29 octombrie, in Club Pat, specialisti din Europa de Nord si Romania s-au intalnit la Digi Cafe pentru a discuta despre succesul campaniilor de mobile marketing si tendintele din Mobile 2.0.

Invitati la dezbatere au fost Maia Novolan, director general Syscom Digital; Dan Virtopeanu, general manager Voxline Communication; Antonio Eram, fondator si CEO Netopia System; Marian Costache, managing partner Motion Vision Communication si Anders Borde, marketing director More Mobile Relations (Norvegia) care a luat parte la intalnire prin Skype.

Dan Virtopeanu a estimat valoarea pietei de mobile marketing la nivel global la 4,5 miliarde. Acesta a subliniat si faptul ca relevanta mesajelor si targetarea mai eficienta decat in online este un factor esential, dar ca nu a inregistrat, in experienta sa, o rata de raspuns mai mare de 30%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând componente de mobile, online și... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related