In cadrul Digi Cafe VI s-a discutat despre succesul campaniilor de mobile marketing si tendintele din Mobile 2.0

Ieri, 29 octombrie, in Club Pat, specialisti din Europa de Nord si Romania s-au intalnit la Digi Cafe pentru a discuta despre succesul campaniilor de mobile marketing si tendintele din Mobile 2.0.

Invitati la dezbatere au fost Maia Novolan, director general Syscom Digital; Dan Virtopeanu, general manager Voxline Communication; Antonio Eram, fondator si CEO Netopia System; Marian Costache, managing partner Motion Vision Communication si Anders Borde, marketing director More Mobile Relations (Norvegia) care a luat parte la intalnire prin Skype.

Dan Virtopeanu a estimat valoarea pietei de mobile marketing la nivel global la 4,5 miliarde. Acesta a subliniat si faptul ca relevanta mesajelor si targetarea mai eficienta decat in online este un factor esential, dar ca nu a inregistrat, in experienta sa, o rata de raspuns mai mare de 30%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related