Kubis devine partenerul de online marketing al Citibank

Creativitatea, gandirea strategica dar si cunostintele tehnice despre Search Engine Optimization si Social Media, au contribuit la adaugarea unui nou client in portofoliul Kubis, agentia devenind partenerul online Citibank pentru anul 2010. Pachetul de servicii oferite catre Citibank contine atat lansarea noilor platforme online ale bancii, campanii online, precum si un intreg plan de activitati si activari pentru anul 2010.

In prima faza, agentia interactiva Kubis a dezvoltat www.citibank.ro, website-ul oficial al Citibank, precum si site-ul de servicii bancare exclusiviste, www.citigold.ro, ambele lansate oficial la data de 15 octombrie 2009. Lansarea a fost puternic sustinuta de o campanie online care a constat in bannere conventionale, proiecte speciale de branding si insert-uri in newslettere si retele sociale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated