Focus pe creativitate si extindere. Vlad Popovici si Eugen Suman despre planurile lor pentru Kubis Interactive

Focus pe creativitate si extindere. Vlad Popovici si Eugen Suman despre planurile lor pentru Kubis Interactive

In primii 6 ani, Kubis Interactive s-a remarcat prin rezultate financiare si investitii in echipa, insa de acum vrea sa fie recunoscuta mai mult si pentru creativitatea proiectelor. Primul pas a fost facut la 1 august, prin aducerea unui Creative Director: Eugen Suman va conduce de acum incolo departamentul de creatie.

Agentia a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 1.8 milioane de euro, cu 20% mai mare decat in anul anterior, a inaugurat un studio propriu de post-productie AV, a deschis un birou in Houston si si-a marit echipa din Romania, care astazi depaseste 60 de angajati.

Eugen Suman are o experienta de opt ani in publicitate, dintre care ultimii trei la agentii din afara tarii. A condus departamentele de creatie ale agentiilor JANDL Bratislava, Labstore / Y&R Praga si McCann Erickson Praga si a lucrat ca freelancer pentru BBH si TAG din Londra. Proiectele coordonate de el au castigat premii si shortlist-uri la Cannes Lions, Epica, Golden Drum, PIAF, ADC*Global si ADC*CZ Awards.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Centrade Cheil

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated