Focus pe creativitate si extindere. Vlad Popovici si Eugen Suman despre planurile lor pentru Kubis Interactive

Focus pe creativitate si extindere. Vlad Popovici si Eugen Suman despre planurile lor pentru Kubis Interactive

In primii 6 ani, Kubis Interactive s-a remarcat prin rezultate financiare si investitii in echipa, insa de acum vrea sa fie recunoscuta mai mult si pentru creativitatea proiectelor. Primul pas a fost facut la 1 august, prin aducerea unui Creative Director: Eugen Suman va conduce de acum incolo departamentul de creatie.

Agentia a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 1.8 milioane de euro, cu 20% mai mare decat in anul anterior, a inaugurat un studio propriu de post-productie AV, a deschis un birou in Houston si si-a marit echipa din Romania, care astazi depaseste 60 de angajati.

Eugen Suman are o experienta de opt ani in publicitate, dintre care ultimii trei la agentii din afara tarii. A condus departamentele de creatie ale agentiilor JANDL Bratislava, Labstore / Y&R Praga si McCann Erickson Praga si a lucrat ca freelancer pentru BBH si TAG din Londra. Proiectele coordonate de el au castigat premii si shortlist-uri la Cannes Lions, Epica, Golden Drum, PIAF, ADC*Global si ADC*CZ Awards.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related