V+O Communication si AdKing comunica pentru Delta Nature Resort

V+O Communication si AdKing asigura promovarea complexului de 5 stele Delta Nature Resort, informeaza un comunicat emis de V+O Communication Romania.
"Am semnat un parteneriat cu V+O Communication pentru strategia de marketing si comunicare si cu AdKing pentru activitatile online, pentru a promova Delta Nature Resort concentrandu-ne in principal pe publicurile romanesti, prezentandu-le in acelasi timp si povestea locului”, a afirmat Dinesh Dhamija (proprietar, Delta Nature Resort).
"Cand am vizitat complexul, am fost impresionata de povestea nespusa oferita de Delta Nature Resort si care ar trebui sa fie traita macar o data de fiecare roman caruia ii plac astfel de locuri autentice si speciale. Semnarea acestui parteneriat a oferit V+O oportunitatea de a contribui la scrierea si impartasirea povestii”, a declarat Lori Visa (General Manager, V+O Communication Romania).
"Internetul este o sursa primara de informatie pentru turistii din intreaga lume, de aceea crearea si implementarea unei strategii de comunicare online, care sa fie atat eficienta, cat si creativa, a fost principalul nostru tel. Pentru aceasta, am folosit un mix de comunicare compus din mai multe produse, cu efect asupra tuturor etapelor procesului de decizie de cumparare – de la etapa de informare si comunicare a brandului, realizata prin display advertising, continuand cu generare de trafic pe site si finalizand cu generare de leaduri (rezervari). Suntem bucurosi ca facem parte din echipa care spune povestea tuturor audientelor, prin intermediul internetului”, a declarat Mihai Tudor (Manager, AdKing).
Potrivit comunicatului, “strategia de comunicare include activitati precum Google Adwords, online display advertising, relatii publice, proiecte speciale online si de conținut, campanii de tip PBT, evenimente si tactici neconventionale”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related