Evensys organizeaza a patra editie Marketing360 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in perioada 21 - 22 iunie

Evensys organizeaza in perioada 21 – 22 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cea de-a patra editia a evenimentului Marketing360, informeaza un comunicat emis de Evensys. Editia aceasta va avea in centru relatia dintre consumator si brand.

In cadrul conferintelor din prima zi, invitatii vor dezbate pe tema celor mai noi concepte de promovare, pe trecerea de la instrumentele clasice de marketing la promovarea in mediul digital si vor discuta despre solutiile la problemele cele mai frecvente ale marketerilor.

Cea de-a doua zi cuprinde 2 workshopuri cu temele: marketingul adresat publicului feminin si cele mai noi solutii pentru promovarea in mediul online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related