GoodSign le multumeste partenerilor prin campania aniversara "15 ani de idei insemnate"

Pentru a sarbatori 15 ani de prezenta pe piata de productie publicitara, GoodSign a lansat campania "15 ani de idei insemnate", prin care le multumeste colaboratorilor, clientilor si partenerilor din industrie, informeaza un comunicat emis de GoodSign. Campania se desfasoara in perioada iunie – august 2011.
Conceptul campaniei este "sarbatorim cu semne bune", derivat din numele companiei, si urmareste sa transmita atitudinea pozitiva pe care GoodSign doreste sa le-o transmita colaboratorilor, se precizeaza in comunicat.
Prima actiune din campanie este un concurs de fotografii cu tema "semn bun", desfasurat pe pagina de Facebook a companiei.  Premiile oferite sunt bilete la concertul Scorpions.
Partenerii GoodSign vor primi invitatii la concerte, premii, discounturi, oferte promotionale. De asemenea, compania urmeaza sa ofere invitaţii la concertul BonJovi, cadouri pentru partenerii traditionali, sa organizeze o petrecere aniversara si sa se implice in proiecte de implicare sociala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related