Seed Consultants lanseaza competitia "Cel mai promitator brand romanesc"

Seed Consultants, agentia romaneasca de branding si design, lanseaza programul “Cel mai promitator brand romanesc”, prima competitie din tara noastra adresata reprezentantilor comunitatii de afaceri la finalul careia un brand romanesc va beneficia de un proces de re-branding, anunta un comunicat de presa al companiei.

Proiectul se adreseaza afacerilor private din Romania, programul avand drept obiectiv principal incurajarea companiilor pentru dezvoltarea si promovarea brandurilor romanesti.

Perioada de inscriere este 6-30 iunie, in competitie putand sa se inscrie companiile mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc de produs /de serviciu /de corporatie pe care doresc sa il relanseze sau sa il reinventeze. Organizatorii nu accepta aplicatiile companiilor care necesita o restructurare radicala, care au demarat deja proiectul de branding sau care activeaza intr-unul din urmatoarele domenii: tutun, jocuri de noroc, arme sau tehnica militara, substante si plante etnobotanice, servicii pentru adulti, agentii de publicitate, branding, media, PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related