Concursul "Silicoane pentru Fane" de la ProFM a desemnat campioana la "Cupa D VIS"

Concursul "Silicoane pentru Fane" de la ProFM a desemnat campioana la "Cupa D VIS"

ProFM ofera o solutie simpla, rapida si creativa pentru un boost (da, o sa vedeti mai incolo ca joculetele de cuvinte sunt apreciate la ProFM) de incredere si chiar pentru o cariera in televiziune, dupa cum apare pe site-ul postului de radio.

500 de fete s-au inscris in concursul "Silicoane pentru fane" pentru "Cupa D Vis" pentru ca, in final, cea mai "SUStinuta" fata sa castige o pereche de silicoane. 500 de fete au spus ca e OK sa posteze fotografii "cat mai indraznete" cu ele si un mesaj "inspirat" in speranta ca publicul va fi de acord ca mai au nevoie de ceva munca facuta si le va vota. 500 de fete au spus "iei, inca un vot!" atunci cand pozele lor au primit comentarii precum "da, iti dau votul meu, ai nevoie de ceva imbunatatiri".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cristi Andrei Milea
acum 12 ani
cat de urata e fetita asta
Andrei Nedea
acum 12 ani
Fane fiind directorul de publicitate de la Profm, transexual si fara bani de silicoane, iar campania o exploatare idioata a misoginismului balcanic.


Branded


Related