Pampers va prezinta "Lumea vazuta prin ochii copiilor"

V-ati intrebat vreodata cum vad copiii lumea atunci cand au doar 1 luna sau doar 1 an? Stiati de exemplu, ca nou-nascutii vad doar la o distanta de aproximativ 20 - 30 de centimetri si in principal in alb-negru? Ati fi tentat sa experimentati cat de dificil este pentru copilul dumneavoastra de numai 1 an sa mearga, sa se urce in fotoliu sau sa-si tina jucariile in mana?

Pampers - expert in ingrijirea copilului - va ofera experienta inedita de a explora lumea inconjuratoare asa cum este ea perceputa de copii. Astfel, puteti intelege cu adevarat cum vad bebelusii si copiii mici lucrurile din jurul lor si veti stii cum sa veniti cel mai bine in intampinarea nevoilor micutilor dumneavoastra.
Parintii vor avea ocazia sa ia contact cu elemente corespunzatoare evolutiei copiilor mici pe parcursul primelor trei stadii de dezvoltare. Pentru toate aceste etape, Pampers va ofera noile scutece New Baby, Active Baby si Let's Go, potrivite pentru nevoile particulare ale fiecarui stadiu de dezvoltare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related