FourHooks pentru Certinvest: strategie de comunicare online si platforma de "social investing"

FourHooks pentru Certinvest: strategie de comunicare online si platforma de "social investing"

FourHooks a realizat strategia de comunicare online pe segmentul retail al companiei Certinvest si a implementat platforma de investitii virtuale InvesTeam.ro (lansata pe 17 iunie), informeaza un comunicat al agentiei. FourHooks va gestiona comunicarea in Social Media a Certinvest prin administrarea continutului de pe pagina de Facebook a companiei si va administra transmiterea newsletterului saptamanal Certinvest, pentru care a conceput si a implementat un sistem automatizat si display al datelor financiare.

Conceptul platformei InvesTeam.ro este “social investing”. Astfel, platforma permite identificarea unui profil al investitorului care il plaseaza intr-una dintre categoriile: “Investitor”, “Conservator”, “Prudent”, “Moderat”, “Dinamic” sau “Agresiv” si pe baza carora acesta primeste recomandari din partea unui specialist Certinvest, caruia ii poate vizualiza si copia actiunile de investire si rascumparare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related