Lowe&Partners a facut "Open VIP White Party" pentru promovarea turneului BCR Ladies Open Romania

Lowe&Partners a facut "Open VIP White Party" pentru promovarea turneului BCR Ladies Open Romania

Lowe&Partners a gestionat evenimentul "Open VIP White Party”, care a avut loc pe 17 iulie si care a promovat BCR Ladies Open Romania, turneul international de tenis feminin, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Evenimentul, realizat in colaborare cu compania de marketing sportiv si media MPG si Federatia Romana de Tenis (FRT), a constat intr-un show de muzica, dans si prezentari de moda si printre invitati au fost jucatoarele de tenis si partenerii lor si alte personalitati.

Patru designeri au expus cate o rochie reprezentativa pentru colectiile lor in spatiul special amenajat. Piesa principala, "Crystal Dream” - un model care a intrat in Cartea Recordurilor, a fost semnata de Cosmina Englizian. Evenimentul a fost marcat de culoarea alb, caracteristica sportului promovat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated