Sistem si Proconsul in concert la City Mall

Sambata, 19 si duminica, 20 noiembrie vizitatorii City Mall se vor distra la concertele sustinute de doua dintre cele mai in voga trupe din Romania. Sambata, incepand cu ora 19.00, trupa Sistem va "incendia" atmosfera. Butoaie, flacari, scantei, polizoare sunt doar cateva din lucrurile cu care vor fi intampinati vizitatorii City Mall. Dupa concert, fanii vor avea ocazia sa ii cunoasca mai bine pe cei 6 baieti de la Sistem in cadrul sesiunii de autografe.

Duminica, tot de la 19.00 fanii Proconsul sunt provocati de Bodo&Co la Karaoke. Cei care vor castiga concursurile de Karaoke vor pleca acasa cu premii oferite de Coco Collection, Elmiplant, Agress, 4 ice cream etc.
City Mall le-a pregatit si celor mici cateva ore de vis. Duminica de la ora 11.00, ei se vor distra impreuna cu "Profesorul traznit" la Fun Science. Incepand cu ora 12.00, Teatrul de Copii Tandarica le va face cunostinta cu "Frumoasa din padurea adormita".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarRelated