S-a deschis City Mall!

Scala JWT si RMG Connect organizeaza evenimentul de deschidere
City Mall, cel mai nou mall din Bucuresti, s-a deschis publicului cu un spectacol de trei zile. La un an de la achizitionarea proiectului de catre Jaguar Development, societate de dezvoltare in domeniul imobiliar cu sediul in Bucuresti, la 21 octombrie, primarul sectorului 4 Bucuresti, Adrian Inimaroiu, a taiat panglica noului mall.

Scala JWT a dezvoltat identitatea corporatista, iar campania de lansare include print, radio, outdoor, tranzit si materiale de promotie.
Evenimentul de deschidere a fost creat de agentia de publicitate Scala JWT si implementat de RMG Connect, divizia BTL a agentiei.
Prima zi a deschiderii s-a sfarsit cu un tur al cladirii, urmat de petrecerea de deschidere. Numarul record de 40,000 de vizitatori, care au vizitat mall-ul sambata si duminica, 22 si 23 octombrie, au participat la concerte live, spectacole de lumini si laser, fachiri si pantomima.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated