Structura mobila BMW Guggenheim Lab invita oamenii sa rezolve problemele urbane din intreaga lume

BMW Guggenheim Lab, spatiul in care vor fi expuse si dezbatute problemele urbane contemporane, a fost lansat pe 3 august in New York si va ramana deschis pana pe 16 octombrie, potrivit bmwblog.ro (http://bit.ly/pmO7B5). Prima structura BMW Guggenheim Lab are o suprafata de aproximativ 233 metri patrati si este situata in Manhattan. Constructia a fost conceputa de biroul de arhitectura din Tokyo -  Bow Wow – si va putea fi transportata usor catre alte metropole si instalata in aglomerarile urbane.

Jumatatea interioara a structurii va fi mentinuta deschisa in majoritatea timpului si configuratia se va schimba periodic prin miscarea laboratorului pentru a indeplini anumite cerinte ale programelor dezvoltate de BGL Team. Partea superioara a cladirii gazduieste un sistem flexibil de montare si este acoperit cu o plasa semitransparenta ce permite vizualizarea interiorului. De asemenea, o serie de structuri de lemn vor oferi spatiu pentru toalete si cafenea, iar spatiul folosit de Laborator va deveni un parc accesibil publicului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related