S-a dat startul votului la Desperados Wild Tattoo Design Competition

S-a dat startul votului la Desperados Wild Tattoo Design Competition

Pana pe 20 august, poti alege cel mai bun design de tatuaj in cadrul Desperados Wild Tattoo Design Competition. Apoi, intre 18 si 20 august, vei putea sa iti arati aprecierea si altfel: aplicandu-ti tatuajul preferat chiar pe piele, la ADfel.

64 de designuri inscrise asteapta sa fie votate pe platforma www.TheCreator.ro/TatuajeleDesperados. Acestea recreaza simbolurile Desperados in stiluri foarte variate. ‘Personajele principale’ sunt iguana, catusele si sticla de bere cu gust de tequila Desperados.

La finalul competitiei, vor fi acordate 2 premii: premiul pentru cel mai votat design de tatuaj si premiul pentru cel mai aplicat tatuaj la ADfel.

Castigatorul premiului pentru cel mai votat design de tatuaj va fi desemnat in urma votului juriului profesionistilor (format din reprezentanti Desperados si reprezentanti IQads) si a votului publicului online in perioada 13 – 20 august. Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre notele acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online, pe platforma The Creator (40% din nota finala).

Castigatorul premiului pentru cel mai aplicat tatuaj va fi desemnat in urma centralizarii numarului de persoane care au decis sa le fie aplicat fiecare dintre tatuajele finaliste la ADfel, in perioada 18 – 20 august.

Ambii castigatori vor fi recompensati cu cate 3.000 de lei.

Despre Desperados

Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu  tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii.

Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi elibereaza energiile in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care publicul traieste experiente inedite in jurul brandurilor. ADfel a ajuns la a sasea editie si va avea loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related