Rusu+Bortun Brand Growers au promovat EuroMiniStorage la ADfel

Activarea neconventionala de la ADfel pentru minidepozitul cu autoservire EuroMiniStorage, gandita si implementata de Rusu+Bortun Brand Growers, s-a inscris sub conceptul “pasiunile ar trebui sa-ti ocupe timp, nu spatiu”, informeaza un comunicat emis de Rusu+Bortun Brand Growers.

EuroMiniStorage si-a propus astfel sa ii inspire pe  motociclisti, biciclisti, snowboarderi si alti pasionati sa-si petreaca mai mult timp practicand sportul preferat si, in acelasi timp, sa ocupe cat mai putin spatiu cu obiectele necesare hobby-urilor lor.

"Din nevoia de spatiu, foarte multi tineri renunta la locuri utile din casa pentru a-si depozita scuterul sau placa. Cand e party si-i inghesuiala la baie, e bine sa ai o a doua toaleta utilizabila. Si pac, dai cu nasul de-o bicla contorsionata. Ne-am gandit c-ar fi relevant pentru publicul EuroMiniStorage sa traiasca la ADfel o astfel de experienta", a afirmat Catalin Rusu (Creative Director & Managing Partner, Rusu+Bortun Brand Growers).

Echipa Rusu+Bortun care s-a implicat in proiect e formata din: Adrian Grigore (Junior Project Manager), Tudor Nastase (Senior Designer) si Catalin Rusu (Copywriter&Creative Director).

Din partea EuroMiniStorage s-a implicat Alina Oprea (Sales & Marketing Executive).

Bicicletele folosite in executie au fost furnizate de Mai Mult Verde & Cicloteque.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related