Unirea la toata lumea. Din partea casei.

Am lasat paharul cu sprit pentru un articol viitor si m-am hotarit sa imbratisez ultimul spot Unirea. Al saselea din serie, acesta raspunde unei intrebari aflate pe buzele tuturor: Cind le-o trage Dorel celorlalti handralai care il batjocoresc in toate felurile?
Momentul a venit si probabil ca nu mai e mult pina o sa il vedem si pe la tv, daca nu cumva deja se difuzeaza.

Mini retrospectiva
In sfirsit un spot pentru Unirea care imi place. Poate sint eu mai pretentios, dar nu mi-a placut nici unul. Ceea ce nu inseamna ca le micsorez in vreun fel valoarea si meritul. In nici un caz. Spun doar ca glumele de santieristi nu sint pe gustul meu.
Intr-un fel si primul mi-a facut o impresie buna pentru ca era proaspat, lucru pierdut de celelalte. Au urmat, daca nu m-a parasit memoria, cel cu tramvaiul, cel cu curentatul, cel cu trenul si cel cu nisipul. Inegale ca valoare, dar coerente cu mesajul initial, ceea ce e un lucru de admirat. Au existat si epigoni, dar dintr-un motiv sau altul, s-au ars si n-am mai auzit nimic de ei.
Dupa mine, s-au remarcat din serie cel cu tramvaiul ca fiind cel mai reusit si cel cu trenul ca fiind cel mai putin inspirat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related