Primele povesti de viata ale barbatilor pana la 40 de ani inscrise in competitia Brand Film Festival - Dove Men+Care

Primele povesti de viata ale barbatilor pana la 40 de ani inscrise in competitia Brand Film Festival - Dove Men+Care

Au fost aprobate primele doua scurtmetraje din competitia Dove Men+Care, care prezinta viziuni originale despre evolutia barbatului pana la 40 de ani. Mai sunt inca 7 zile pentru inscrierea filmelor in competitie, pana pe 5 septembrie, pe www.thecreator.ro/DoveMen.

Scurtmetrajul "Pur si simplu", inscris de Emilian Craciun, prezinta sub forma unui documentar chiar un model de barbat matur si implinit, care a ajuns sa accepte ca nu este perfect, dar ca poate face pe cineva foarte fericit. In timp ce i se ia un interviu despre viata sa, el raspunde la diverse intrebari despre visurile din copilarie, despre adolescenta marcata de timiditate sau despre iubiri si regrete si este aratat facand cateva activitati de rutina: conducand masina, scriind la telefon sau fumand.

Clay animation-ul "Trepte", inscris de Barbara Buh, "incearca un experiment vizual si auditiv al unui traseu existential superficial". Clipul ilustreaza drumul pe care il parcurge barbatul, de la momentul nasterii, urmat de momente semnificative din copilarie, tinerete agitata si apoi ajungand la maturitate si batranete.

Inscrierile in competitia Dove Men+Care se incheie pe 5 septembrie, la ora 23.59. Pana atunci mai pot fi trimise scurtmetraje de maxim 5 minute care sa prezinte povestea evolutiei barbatului pana la 40 de ani. Detalii despre Brief, Regulament si Premiile de 4.500 de euro se gasesc pe platforma TheCreator.

Pentru inspiratie, puteti (re)citi materialele despre momentele cheie din viata barbatului in reclame, de la copilul neastamparat pana la barbatul matur si implinit, despre barbatii care sunt desavarsiti abia spre 40 de ani sau, la polul opus, despre barbatii din sitcomuri aflati intr-o permanenta midlife crisis.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related