Diana Cavalliotti in 5 minute: Filmul a fost inspirat de o poveste reala, un caz de homofobie in care e implicata Jandarmeria

Diana Cavalliotti in 5 minute: Filmul a fost inspirat de o poveste reala, un caz de homofobie in care e implicata Jandarmeria

Diana Cavalliotti a vrut sa fie actrita de cand se stie. Si a ajuns sa faca asta prin incapatanare, munca si consecventa. Se bucura de greutatile si obstacolele meseriei pentru ca, spune ea, sunt ocazii de a invata si drumuri pentru poveste de a merge mai departe. Recent, a trecut de la statutul de actor independent la cel de actor angajat al Teatrului Mic, unde o puteti vedea anul acesta in „Tinutul din Miezul Verii” si „Legaturi Primejdioase”.

Din 27 martie o puteti vedea si in cinema, in drama „5 Minute”, scrisa si regizata de Dan Chisu. 

Am fost la casting, am luat castingul, si a inceput o colaborare foarte frumoasa cu Dan. M-a atras povestea filmului si in special personajul. Ce cred ca trebuie sa stiti despre acest film este ca surprinde extraordinar de bine sistemul defectuos de care ne lovim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related