Arthur Guinness Day, sarbatorita in peste 50 de locatii din Bucuresti si din tara

Pe 22 septembrie a fost sarbatorita ziua Arthur Guinness, fondatorul berii cu acelasi nume, printr-o serie de evenimente care au avut loc simultan in peste 47 de tari, inclusiv Romania, informeaza un comunicat emis de Rogalski-Grigoriu. In Romania, Arthur Guinness Day a fost sarbatorita in peste 50 de locatii din Bucuresti si din tara prin muzica irlandeza live, premii speciale si bere Guinness.

    

In Arthur Irish Pub (Bucuresti), Arthur Guinness Day a fost sarbatorita cu un concert de muzica irlandeza live oferit de trupa Shannon si dans traditional irlandez. S-au ridicat halbe de bere in cinstea lui Arthur exact la ora 21:59 (ora Romania). De asemenea, participantii la eveniment au avut posibilitatea de a alege intre doua premii: o palarie irlandeza si un magnet de frigider cu mesajul sarbatorii. Dupa terminarea concertului de muzica irlandeza live, DJ-ul a animat atmosfera cu muzica irlandeza moderna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related