Premiile de excelenta Sapte Seri

Sapte Seri, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber a decernat cu ocazia aniversarii a sapte ani de la lansare, "Premiile de Excelenta Sapte Seri"
SAPTE SERI, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, a decernat cu ocazia aniversarii a sapte ani de la lansare, "Premiile de Excelenta SAPTE SERI", acordate partenerilor ghidului pentru activitatea din primii sapte ani de prezenta a acestuia pe piata din Romania.

Premiantii sunt:
La sectiunea cultura: Editura Humanitas pentru cei mai buni scriitori adusi in ultimii ani si cele mai importante lansari ale autorilor romani, Teatrul Bulandra pentru cea mai complexa organizare a unui program de teatru, Ministerul Culturii si Cultelor pentru organizarea Festivalului si Concursului Intenational "George Enescu", Intercom pentru cele mai bune filme rulate in Romania.
La sectiunea social: Plaza Romania pentru implicarea in campania de combatere a efectelor inundatiilor.
La sectiunea lifesyle: Magnetique Marketing pentru inovatie in cultura Internetului in Romania.
La sectiunea timp liber: Tuborg pentru cea mai activa implicare in evenimente, Fundatia Culturala Phoenix pentru cele mai bune concerte rock, The Mission pentru cele mai bune concerte cu DJ.
La sectiunea parteneriate: Ursus pentru consecventa in sprijinul acordat proiectelor Sapte Seri.
La sectiunea publicitate: Bv McCann Erickson pentru cele mai bune rezultate obtinute prin campaniile derulate in revista, Orange pentru cea mai mare vizibiliate din istoria revistei si Societatea Arrow Power International pentru organizarea campaniei Fashion Tatoo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related