Colaborare intre Tnuva si Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare

Compania Tnuva si Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare colaboreaza pentru infiintarea unei fabrici de produse lactate in valoare de 55 milioane de euro.
Tnuva reprezinta cea mai mare companie de produse alimentare din Israel. Prin intermediul TRD - Tnuva Romania Dairies SRL si TRM - Tnuva Romanian Milk SRL, doua filiale ale grupului Tnuva, va infiinta o ferma si o fabrica de produse lactate cu o capacitate de procesare de 60 de milioane de litri pe an, ambele in proximitatea Bucurestiului.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare va investi 35% din totalul investitiei pentru fabrica si ferma de produse lactate ce urmeaza sa fie construita de Tnuva in Romania. Inceperea productiei este programata pentru prima parte a anului 2007, iar volumul vanzarilor, in conditiile unei productii la capacitate maxima, sunt estimate la 65 de milioane de euro. Productia de lactate se va concentra pe produse proaspete sub numele Yoplait.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related