IOMC - 15 ani de terapie prin joc

Compania Quadrant Amroq Beverages (QAB) si Prigat contribuie printr-o donatie importanta la continuarea unei traditii de terapie prin joc, initiata de Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC). Prin aceasta donatie, se asigura spitalului jocuri si materiale educationale pentru 1 an de zile, biblioteca fiind completata cu peste 100 de titluri din colectii pentru copii si tineret.

"Terapia prin joc are efecte benefice asupra copiilor bolnavi, contribuind la procesul lor de vindecare. Aceasta terapie stimuleaza activitatea neuropsihica, motorie si afectiva a pacientilor copii. In plus, apar si efecte mai putin vizibile, dar de profunzime, cum ar fi intarirea sistemului imunitar. Prin joc, copilul uita de boala si percepe spitalizarea mai prietenoasa. Varietatea materialelor de joaca oferite de QAB ne va permite sa dezvoltam si mai mult aceste programe", declara Prof. Dr. Adrian Georgescu, Director al Institutului de Ocrotire a Mamei si Copilului "Alfred Rusescu".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related