Batalia pentru indexare pe net naste monstri

Ati incercat vreodata sa cautati ceva pe Google si, printre rezultate, sa dati de vreo pagina romaneasca, sa o accesati si sa constatati ca e, de fapt, o pagina stearsa ori una care contine cu totul altceva? Daca da, probabil nu v-a interesat si v-ati indreptat spre alte rezultate ale motorului de cautare. Problema ii intereseaza insa pe cei care aloca bani pentru a-si face publicitate pe Internet si care constata, astfel, ca au platit pentru nimic.
Desi se afla inca la un nivel infim fata de pietele occidentale, bugetele alocate de companii publicitatii pentru diversele media online au crescut constant in Romania ultimilor ani, iar tot mai multe pagini de Internet spera sa poata trai, in perioada urmatoare, din reclame. Unii insa, mai putin ortodocsi, incearca sa obtina acest "privilegiu" de la inceput, apeland la terti-puri care, desi nu sunt penalizate de lege, constituie "frauda" pentru cei care monitorizeaza traficul online - un fel de tiraj al publicatiilor de web.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related