Ursus - prima bere din Romania cu peste 100.000 de fani pe Facebook

Ursus a devenit astazi prima bere din Romania care depaseste 100.000 de fani pe Facebook, potrivit unei comunicari de presa emise de Kubis Interactive, agentia care intretine pagina.

Pagina de Facebook Ursus a fost lansata in august 2010. In topul FaceBrands, Ursus se afla pe locul 3 la categoria "Mancare si Bautura", primele locuri fiind ocupate de Guma Turbo si Pepsi Romania. Urmatoarea bere din Romania care se afla in topul paginilor de Facebook din Romania este Desperados.

"Ne bucura faptul ca am reusit sa formam pe Facebook o comunitate numeroasa de fani. Feedback-ul pe care il primim de la ei ne motiveaza sa oferim content de calitate. De aceea, in aceasta vara, fanii nostri au urmarit in direct pe facebook concertele URSUS Evolution, iar incepand cu luna octombrie veti vedea transmisii live exclusiv pe Facebook ale sesiunilor de studio Guerrilive", a declarat Mihai Bonca (Senior Brand Manager, URSUS).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related